Topic-icon Air Jordan 1 Mid Barely Volt

Mehr
1 Monat 1 Woche her #30254 von znqthtwk
Dateianhang:

Degene waarmee het allemaal begon. Air Jordan 1's werden beroemd gedragen Air Jordan Schoenen Dames door de legendarische Michael Jordan in 1985 toen hij zijn winnende schot maakte dat kampioenschapsglorie naar North Carolina bracht. De NBA beboet MJ voor het schenden van haar uniforme beleid met het gewaagde ontwerp van Peter Moore, en een cultureel icoon was geboren.

Snel vooruit naar vandaag, en de Air Jordan 1 blijft design en technologie van wereldklasse combineren, met behulp van het innovatieve Air Jordan 1 Mid Barely Volt Nike dempingssysteem voor het winnen van resultaten, zowel op als buiten het veld. Met duurzaam leer en textiel in het bovenwerk, flexibele groeven om voor een natuurlijke bewegingsvrijheid en een rubberen buitenzool voor duurzaamheid.

De Air Jordan 1 Mid "Nike Hoops - Luka Doncic" is de eerste kenmerkende blazersnieuw colorway van de NBA-speler met Jordan Brand. Geïnspireerd door Doncic's persoonlijke reis naar vrede en rust, krijgt het thema van het silhouet een "mindful" mantra.

Unieke slogans als "Breathe & Center" en "Center & Breathe" zijn terug te vinden op beide hielen van de schoen. Swooshes in niet-overeenkomende Air Jordan Schoenen Kopen groene en paarse tinten verschijnen op tegenoverliggende voeten, die respectievelijk dezelfde twee kleuren op de buitenzolen contrasteren. Een neutrale witte leren basis, geperforeerde neus voor ademend vermogen en "Nike Hoops"-tonglipje voegen allemaal een unieke styling toe.

www.blazersnieuw.com/

 

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Ladezeit der Seite: 0.113 Sekunden

Login