Topic-icon Converse Chuck 70 Hi Midnight Clover

Mehr
2 Monate 1 Woche her #29881 von 3cq4khvp
3cq4khvp erstellte das Thema Converse Chuck 70 Hi Midnight Clover

De Converse All Star Chuck ’70 is onze vernieuwde sneaker met moderne details ter ere van de originele Chuck Taylor All Star uit de jaren 70. Het doituble.com heeft een iets hogere rubberen zool, een zacht voetbed dat langdurig comfort biedt en een stevigere rubberen neus. Extra vintage details zijn onder meer stiksels op de zijwand en een bovenwerk van zwaarder canvas voor comfort en duurzaamheid. Ze sluiten aan bij de iconische kenmerken van Chuck Taylor, zoals het enkelstuk met een ster in het midden en de buitenzool van gevulkaniseerd rubber.

Met Indo-Iraanse wortels is de paisley-print een symbool geworden van de Boheemse stijl. Deze Converse schoenen zwart wit Chuck 70 sneakers van organisch canvas zijn een eerbetoon aan zijn oorsprong met levendige kleuren en op cultuur geïnspireerde prints. De Chuck 70 combineert de beste details van de Chuck uit de jaren 70 met onberispelijk vakmanschap en eersteklas materialen. Het is een verheven stijlicoon met meer demping zodat je er de hele dag goed uitziet en je goed voelt.

In oktober 2018 maakte Feng Chen Wang indruk bovenop de landingsbanen van Shanghai, de ontwerper met een uitgebreide hoofdcollectie Converse Chuck 70 Hi Midnight Clover bovenop voeten gekleed in Chuck 70s. En dit was zeker geen gewone Converse, want Wang heeft zowel met de hand geschilderd als meer dan 30 paar gereconstrueerd om een ​​aantal patchwork-creaties te creëren die uniek zijn in elke betekenis van het woord. Hoewel deze concepten in eerste instantie handgemaakt waren, zijn ze nu verder verfijnd, aangezien ze bijna twee jaar later zullen verschijnen via de 2-in-1 Chuck 70.

Hoewel het slechts in twee kleurstellingen is geprepareerd, dekt het samenwerkende Nieuwe uitgave silhouet effectief beide terreinen. Naast kleur komt een neutraal complement aan, waarbij elementen worden ingeademd van zowel de witte als de zwarte paren uit de permanente collectie van het in Boston gevestigde merk. De donkere van de twee fungeert als de basis, met zilveren metalen hardware en all-over merkveters, terwijl het bijgevoegde zijpaneel de toonbank in een veel lichter canvas omhult. Zolen, hoewel identiek langs het profiel en de teen, worden vervolgens in beeld gebracht terwijl de Feng Chen Wang-branding het oog naar beneden leidt naar de uitgesproken gespleten en dubbele lipjes.

https://www.doituble.com/

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutretten.

Ladezeit der Seite: 0.087 Sekunden

Letzte Beiträge

    Login