Topic-icon nike air max 90 baroque brown

Mehr
2 Monate 15 Stunden her #29885 von 6mh8ctsu
6mh8ctsu erstellte das Thema nike air max 90 baroque brown

30 jaar geleden justoffclub.com bracht Nike de Air Max 90 uit, voorheen bekend als de Air Max III. De schoenen haar silhouet benadrukt de grote zool wat voor een mooi design zorgt als hij veelkleurig is. De sneaker heeft een leren bovenwerk met suède details Air Max 90's zijn al geruime tijd populair. Nike ontwierp zelfs een paar voor voormalig president Bush sr. Nike brengt nu de Nike Air Max 90 uit in de kleurstellingen Hyper Turquoise, Hyper Grape en Volt om zijn 30-jarig jubileum te vieren.

De Nike Air Max 90 "Volt" maakt zijn debuut en wordt aangeboden in volledige gezinsmaten om het 30-jarig jubileum van het silhouet te vieren. De make-up van nike schoenen heren solden het iconische model begint met een bovenwerk van wit gaas gecombineerd met de grijze suède overlays en zwarte lederen spatborden. De bijnaam van de hardloper is duidelijk met Volt-accenten die overal te vinden zijn, terwijl een witte tussenzool en zwart / Volt rubberen buitenzool het ontwerp afronden.

Baroque Brown make-up. Een onmiskenbaar elegante kijk op een klassieker in sportstijl, de "Baroque Brown" gebruikt zijn gelijknamige tint spaarzaam - maar contrasteert het meesterlijk met zijn heldere, lichte omgeving nike air max 90 baroque brown om ervoor te zorgen dat het opvalt. Het bovenwerk is een mix van mesh, suède en leer en is rondom gecentreerd. rijke chocoladebruine Swooshes op laterale en mediale kwartieren. De rest van het ontwerp vertakt zich vanaf hier, met witte leren overlays, soepele lichtbruine suède spatborden en een basislaag van zeilgaas voor een look die tegelijkertijd aards en luchtig is.

Geribbelde plastic eyestays en middenvoetvensters werken met een rubberen hielbadge Nieuwe trending voor textuur, en extra bruine branding komt zowel op de tong als op de hiel tevoorschijn. Beneden, EVA-middenzool gesplitst tussen bruin en zeil, met een doorzichtige Air Max-eenheid die de stijl afrondt. Naast andere bruin getinte lifestyle-sneakers zoals de Air Tailwind 79 "Light Orewood Brown", geven deze verfijnde Air Maxes Nike-fans een zomerse stijl die meer dan rijk genoeg is om door te gaan in de herfst.

https://www.justoffclub.com/

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutretten.

Ladezeit der Seite: 0.090 Sekunden

Letzte Beiträge

    Login