Topic-icon Converse x Comme Des Garçons Jack Purcell

Mehr
1 Monat 9 Stunden her #29988 von x9ylyaxz
x9ylyaxz erstellte das Thema Converse x Comme Des Garçons Jack Purcell

De Converse Jack Purcell is een klassiek model dat door velen wordt aanbeden. Ontworpen schoenenshopfor.com door de bekende badmintonspeler Jack Purcell zelf, de originele schoen bestaat uit een canvas bovenwerk en rubberen zool. De Purcell, herkenbaar aan de "glimlach" op de neus, is iconisch gedragen door veel beroemdheden en is verfijnd met zijn tijdloze ontwerp. De Purcell past een vintage stijl aan en is geproduceerd in verschillende stijlen en materialen.

De COMME des GARÇONS PLAY x Converse Jack Purcell rockt al een tijdje met Converse schoenen heren sale dezelfde designesthetiek. Voor het eerst in tien jaar krijgt de COMME des GARÇONS PLAY x Converse Jack Purcell een gloednieuw ontwerp.

Deze iteraties van de COMME des GARÇONS PLAY x Converse Jack Purcell zijn gekleed in een ton-sur-ton canvas bovenwerk en trouw aan de Converse x Comme Des Garçons Jack Purcell originele details, maar geremasterd voor stabiliteit, comfort en pasvorm. Hierboven weergegeven, zijn de meest opvallende nieuwe details het gebruik van oversized hartlogo's in rood of zwart op een nieuwe tint gekleurd canvas - Silver Filigree. Witte veters, metalen veteroogjes en zeilkleurige rubberen zolen en tenen met zwarte bies maken de look compleet.

In de loop van zijn 112-jarige geschiedenis is Converse er getuige van geweest dat zijn Top kwaliteit schoenenproducten niet meer weg te denken zijn uit sport, mode en cultuur. Dit is misschien het duidelijkst te zien in de wereld van skateboarden, aangezien silhouetten zoals de Converse Chuck 70 een naadloze overgang van ollie naar Pitti Uomo mogelijk hebben gemaakt. Om zijn invloed in de skatescene te vieren, werkt het in Boston gevestigde merk samen met de in Amsterdam gevestigde Pop Trading Company aan twee speelse paren van de Converse Jack Purcell.

https://www.schoenenshopfor.com/

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutretten.

Ladezeit der Seite: 0.084 Sekunden

Letzte Beiträge

    Login